Waarzegster Samiera met eigen waarzegstersstand

waarzegster tarotkaarten | waarzegster-met-tent-tarotkaarten-leggen-handlezen

Samiera neemt haar eigen waarzegstersstandje mee. Als decor dient een mooi gepimpte klamboe aan een standaard. Er hoeft dus niets worden opgehangen aan het plafond!
Een tafel met een kleedje, beeldjes, lampje, glazen bol. Grappige krukjes. Aan weerszijden van het waarzegtafeltje staat een bord waarop staat geschreven wat het waarzeggen inhoudt.

Tarotkaarten voor Heden, Verleden en Toekomst

waarzegster tarotkaarten | tarotkaarten-kiezen-heden-verleden-toekomst-waarzegster-samiera

Kom je bij Waarzegster Samiera aan het waarzegtafeltje zitten, dan kies je zelf je eigen kaarten. Met je linkerhand, je gevoelshand, trek je tarotkaarten voor het Heden, voor het Verleden en voor de Toekomst. Volg gewoon je gevoel.

Waarzegster Samiera duidt de Tarotkaarten

waarzegster-tarotkaarten | waarzegster-samiera-duidt-de-kaarten

Vervolgens zal Waarzegster Samiera de kaarten 'duiden',  dat wil zeggen, ze vertelt wat deze kaarten voor jou betekenen. Ze onthult de betekenis van de vele symbolen en waagt zich voorzichtig aan een toekomstvoorspelling voor jou. Is dat eng ? Nee hoor, Samiera zal geen slechte toekomst voorspellen, want ook de donkere kaarten hebben een lichtpuntje.

Waarzeggen met een knipoog en humor

waarzegster tarotkaarten | waarzegster-samiera-duidt-tarotkaarten-met-humor

Waarzegster Samiera reist samen met jou door jouw Heden en Verleden en licht een tipje van de sluier op die jouw Toekomst verborgen houdt. Zij duidt de kaarten echt en serieus, maar ook met een knipoog en met humor. Het blijft altijd een feestje.

Snelle Waarzegster op feesten en Partijen

waarzegster tarotkaarten | waarzegster-samiera-kaartenlegger-rij-wachtenden

Iedereen wil graag naar de waarzegster en soms staat er een lange rij wachtenden. Waarzegster Samiera werkt snel om zoveel mogelijk personen de mogelijkheid te geven om via de tarotkaarten iets te weten te komen over de kansen die in de toekomst verborgen liggen.
Gaat het te snel? Na afloop van de tarotsessie mag je met je mobiele telefoon een foto maken van jouw persoonlijke legging, zodat je de plaatjes van de tarotkaarten later nog eens kan bekijken. Ben je de duiding van Samiera vergeten? Via google kun je de tarotkaarten en hun betekenis vinden.

Lopende waarzegster, mobiele waarzegster

waarzegster tarotkaarten | wandelende-waarzegster-mobiele-toekomstvoorspeller-samiera 

Wandelende waarzegster Samiera loopt rond op uw feest. Ze spreekt de mensen aan en vraagt of men interesse heeft in een tarotlegging of handlezing. De tarotkaarten bevinden zich in de schoudertas. De gasten kiezen de tarotkaarten uit de tas en leggen de kaarten op het dienblad. Vervolgens vertelt Samiera wat de kaarten te zeggen hebben. Uiteraard is een handlezing ook mogelijk.

Waarzegster Samiera op studentenfeesten

waarzegster-tarotkaarten | waarzegster-samiera-op-studentenfeest

Waarzegster Samiera wordt geboekt op bedrijfsfeesten en bruiloften, maar ook op studentenfeesten! Bijvoorbeeld op introductiedagen van studentenverenigingen, gala's enz. Op de foto Waarzegster Samiera bij de viering van het 200-jarig bestaan van studentencorps Vindicat te Groningen. Een vrolijk feest met veel bier en een loungeplek met waterpijpen.

Waarzegster Samiera op bruiloft

waarzegster tarotkaarten | waarzegster-boeken-bruiloft-tarotkaarten-leggen-bruidspaar

Waarzegster Samiera is een graag geziene gast op bruiloften. Alle bruiloftsgasten zijn nieuwsgierig en komen aan het waarzegtafeltje van Samiera. Op de foto: het bruidspaar luistert aandachtig toe wat Samiera vertelt over de tarotkaarten die zojuist getrokken zijn. Locatie Slot Doddendael te Ewijk.

Waarzegster Samiera in uw stand op een bedrijfsbeurs of vakantiebeurs

waarzegster-tarotkaarten | waarzegster-samiera-jaarbeurs-utrecht

Staat u met uw bedrijf op een beurs en zoekt u een ludiek 'lokkertje' om publiek naar uw stand te trekken? Wat dacht u van een waarzegster, handlezeres  in uw stand ? De mensen komen nieuwsgierig naar het waarzegtafeltje en lopen dan zó uw stand binnen. Op de foto Waarzegster Samiera op een gamebeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Playstation Game Mafia III werd gelanceerd. Waarzegster Samiera word geregeld ingehuurd voor beurzen, bv een vakantiebeurs of een Firstlook festival, maar ook voor congressen.

Waarzegster Samiera met eigen tent op tuinfeest, buitenevenement

waarzegster tarotkaarten | tarotkaarten-leggen-handlezen-buitenevenement-waarzegster-samiera
 
Tuinfeestje? Barbecuefeestje? Bedrijfsfeest buiten? Boek een waarzegster! Een leuke verrassing voor je gasten! Samiera heeft voor buitenfeesten haar eigen stevige waarzegsterstent. Kijk voor meer info over buitenoptredens op pagina Waarzegster Buiten

Waarzegster Samiera bij jou thuis

waarzegster tarotkaarten | thuisfeestje-waarzegster-samiera-komt-bij-je-thuis

Heb je iets te vieren? Organiseer je een feestje thuis, een verjaardagsfeest, een Abraham feest, een Sarafeest, een housewarming party?  Waarzegster Samiera komt bij je thuis! Reserveer een hoekje in de huiskamer voor het waarzegstandje van Samiera. Of voor meer privacy kan je ook kiezen voor een plekje in  de slaapkamer of een studeerkamer.

Handlezen voor de kinderen op het feest

Op een bruiloftsfeest of een familiefeest zijn vaak kinderen aanwezig en die willen ook naar de waarzegster! De tarotkaarten zijn niet echt geschikt voor kinderen, maar handlezen wel! Op een luchtige, positieve manier leest Samiera de handlijnen van de kinderen.

Een rustig plekje voor de waarzegster

waarzegster tarotkaarten | waarzegster-samiera-tarotkaarten-kaartlegster-tarotlegging

Om zich goed verstaanbaar te maken heeft waarzegster Samiera een rustig plekje nodig, ver weg van de geluidsboxen van de muziek. Op de foto waarzegster Samiera in een perfect rustig hoekje in het Amstel Boathouse te Amsterdam. Voor praktische informatie voor het boeken van waarzegster Samiera op binnen feesten, kijk op pagina Waarzegster binnen

Waarzegster Samiera op middeleeuws feest

waarzegster tarotkaarten | samiera-waarzegster-middeleeuwsfeest-historisch-feest

Middeleeuws feest, historisch feest, kasteel feest. Evenementen en markten in de stijl van Anton Pieck of Charles Dickens.
Waarzegster Samiera past haar kleding aan dit thema aan en gaat gekleed in mooi historisch kostuum.

Waarzegster Samiera op festival, markt, braderie, buitenevenement.

waarzegster-tarotkaarten | waarzegster-markt-braderie-festival

In de zomermaanden is waarzegster Samiera met haar waarzegtent vaak te vinden op toeristenmarkten, braderieën, zomerfairs, festivals en andere buitenevenementen. Voor meer info over buitenevenementen ga naar pagina Waarzegster Buiten

Waarzegster Samiera op Ladies Night, vrouwenevents

waarzegster tarotkaarten | vrouwenevents-ladies-night-waarzegster-samiera-tarotkaarten-leggen

Waarzegster Samiera staat regelmatig met haar waarzegstersstandje op een Ladies Night, ladies Day en allerlei vrouwenevenementen, enz. Op de foto waarzegster Samiera op een Ladies Night in de Op-Roakeldaishal te Warffum.

Waarzegster Samiera op kerstborrel, bedrijfskerstfeest.

waarzegster tarotkaarten | toekomstvoorspeller-samiera-kerstborrel-nieuwjaarsfeest

Kerstborrel, kerstfeest of een nieuwjaarsfeestje op het bedrijf? Daar hoort natuurlijk een waarzegster bij om in de toekomst te kijken. De directeur houdt een toespraak en kijkt terug op het afgelopen jaar. Waarzegster Samiera legt de tarotkaarten en zal een tipje van de sluier oplichten voor het komende jaar!

Waarzegster Samiera als kerstvrouw op kerstborrel of kerstfeest

 

Kerstborrel op het bedrijf of kerstfeestje bij je thuis? Om helemaal in de kerstsfeer te blijven kan waarzegster Samiera gekleed gaan als kerstvrouw! Uniek in Nederland: De waarzeggende kerstvrouw.
 

Met z'n drieën bij de waarzegster

waarzegster tarotkaarten |drie-personen-bij-de-waarzegster-bedrijfsfeest

Vind je het een beetje eng in je eentje bij de waarzegster? Of wil je graag dat jouw vriendinnen meeluisteren? Kom gerust met z'n tweeën of met z'n drieën aan het waarzegsterstafeltje van Samiera!

Wil je Samiera boeken voor een feest? Stuur een mailtje This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Voor praktische informatie over het boeken van Waarzegster Samiera op feesten binnen: kijk op pagina Waarzegster Binnen

Workshop tarotkaarten leggen voor vrijgezellenfeest, teamuitje, vriendinnendag, verjaardag

waarzegster tarotkaarten | tarotworkshop-tarotcursus-vrijgezellenfeest-vriendinnendag-samiera
Zoek je een leuke groepsactiviteit voor een vrijgezellenfeestje, verjaardag, teamuitje, vriendinnendag? Een tarotworkshop van Samiera is ideaal. De workshop is interessant en gezellig. Je leert de tarotkaarten kennen, maar je leert elkaar ook kennen. Vaak in combinatie met handlezen. De workshop kan plaatsvinden bij jou thuis, bij Samiera thuis of in een horecagelegenheid. Kijk voor meer info bij pagina  Workshop Tarotkaarten
 

Handlezeres Samiera

waarzegster tarotkaarten | handlezeres-samiera-handlijnkunde-handleesworkshop

Naast het leggen van tarotkaarten verstaat Samiera ook de kunst van het handlezen. Bij handlezen gaat het niet alleen om de lijnen in de hand, maar ook de vingers zeggen iets over je karakter. Kijk voor meer info over de handlezeres op pagina  Waarzegster - Handlezen

Frans Bauer bij waarzegster Samiera

waarzegster tarotkaarten | Frans-Bauer-bij-waarzegster-samiera

Bauer's Zigeunernacht was een televisieprogramma van de Tros. In een oude bruin-oranje Mercedes reist Frans Bauer naar Hongarije. Voor de perspresentatie van dat programma werd op het plein van de Trosstudio het zigeunerleven in scene gezet met zigeunermuziek, een groot vuur en...waarzegster Samiera.

Rider Waite Tarotkaartspel

waarzegster tarotkaarten | waarzegster-samiera-rider-waite-kaartspel
Waarzegster Samiera werkt met het tarotkaartspel van Rider Waite. Deze kaarten hebben mooie kleurrijke afbeeldingen, waarop de vele verschillende symbolen duidelijk te zien zijn. Het tarotkaartspel bestaat uit 78 kaarten met elk een andere betekenis. Tarot is een oud kaartspel met een lange geschiedenis. Wil je graag wat achtergrond informatie over de Tarotkaarten? Kijk dan op pagina Tarotkaarten

Waarzegster Samiera boeken? Stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of vul je gegevens zoals emailadres en telefoonnummer in in het offerteformulier.
Stuur een app naar 06 53189755

Wil je liever handlezen? Ga naar pagina Waarzegster Handlezen
Ben je nieuwsgierig waar waarzegster Samiera is geweest? Bekijk hier een greep van de locaties

 

 

"Ik geloofde niet in die waarzeggerij, maar het klopt gewoon! Hoe bestaat het. Wat leuk!"

Waarzegster Samiera komt overal in Nederland

Samiera komt overal

Bekijk een kleine greep uit de locaties en plaatsen in Nederland waar Waarzegster & kaartlezeres Samiera al is geweest voor een workshop waarzeggen, tarotkaarten leggen of voor een gecombineerd feestje.   

Maak een afspraak

Bel 06- 53189755

Een feestje organiseren?

Heeft u binnenkort een personeelsfeestje, een vrijgezellenparty, een vriendinnenavond of een ander soort feestje en bent u op zoek naar entertainment en artiesten? Samiera komt graag naar u toe om uw gezelschap te vermaken met handenlezen of waarzeggen. Wist u dat u waarzegster Samiera ook kunt inhuren op markten en braderieen!

Een workshop organiseren?

Heeft u binnenkort een jarige tiener en weet u niet wat u dit keer weer voor leuks zult organiseren? Wat dacht u van een workshop handenlezen of tarotkaarten leggen? Uw jarige zoon of dochter kan alle vrienden en vriendinnen uitnodigen en Waarzegster Samiera komt met alle plezier een workshop geven om te leren hoe je tarotkaarten kunt lezen..

 • Restaurant de Kazerne te Eindhoven
 • Reclame bureau Happy Cactus te Eindhoven
 • Kasteel de Berckt te Baarlo
 • Huize Maas te Groningen
 • Studenten Sportgala Groningen
 • Independer te Utrecht
 • Cambridge Weightplan te Amersfoort
 • De Fabrique te Utrecht
 • Hotel de Promenade te Baarn
 • NoName Group te Soest
 • Franciscus Vlietland Ziekenhuis te Schiedam
 • Festival Carnivale te Den Haag
 • Sysmex Nederland te Etten Leur
 • IT Topicus te Deventer
 • Beachclub Take 5 te Zandvoort
 • Gemeente Zandvoort
 • Number Four te Utrecht
 • Wasserij van der Kleij te Utrecht
 • Kasteel Vanenburg te Putten
 • Theater Tivoli te Utrecht
 • Camping Geversduin te Castricum
 • Groninger Archieven te Groningen
 • Zorgcentrum Noorderlicht te Hyppolytushoef
 • Kasteel de Haar te Haarzuilens
 • De Harmonie te Laag Soeren
 • Camping de Bosrand te Lieren
 • Rabobank te Utrecht
 • Zernike Campus te Groningen
 • Fort Voordorp te Utrecht
 • Poppodium Annabel te Rotterdam
 • International Business School te Amsterdam
 • Beachclub Verso te Rockanje
 • Theater de Stoep te Spijkenisse
 • Zorgeloosch te Alkmaar
 • Welzijn Zonhove te Son en Breughel
 • Zalencentrum Valom te Huissen
 • Lucky te Rijssen
 • Gelderhorst te Ede
 • Lemon Scented Tea te Amsterdam
 • Van de Valk hotel te Hoorn
 • Kromhouthal te Amsterdam
 • Hotel Opduin te Texel
 • Factory010 te Rotterdam
 • Firstlook Beurs Jaarbeurs Utrecht
 • Studentenvereniging Unitas te Groningen
 • Ahold te Zaandam

2018-2021 © Dsignonline