Waarzegster, kaartenlegster en handlezeres Samiera komt overal in Nederland. Toekomstvoorspeller Samiera legt de tarotkaarten op een personeelsfeest, familiefeest, thuisparty, studentenfeest, schoolfeest, bruiloft.  Waarzegster op verjaardag · Waarzeggen en handlezen · waarzegster in verzorgingshuizen · Tienerfeestje, kinderfeestje.  Bekijk een kleine greep uit alle plaatsen waar Samiera is geweest om mensen te entertainen met waarzeggen. Ook een waarzegger op jouw feestje en benieuwd naar de verschillende indrukken?

Bekijk de locatie verhalen van waarzegster Samiera

Slot Doddendael te Ewijk

waarzeggen-in-nederland | slot-doddendael-waarzegster-handlezeres-samiera-bruiloft
Bruiloftsfeest op kasteel Doddendael in Ewijk. Het was een stralende dag, dus de feestelijkheden vonden buiten plaats. Nadat alle gasten een tarotkaartlegging hadden gekregen, vond het bruidspaar eindelijk de tijd om ook aan het waarzegtafeltje van waarzegster Samiera aan te schuiven.

Theater Amsterdam te Amsterdam

waarzeggen in heel nederland | theater-amsterdam-waarzegger-samiera-kaartleggingen

Theater Amsterdam is een prachtige evenementen locatie. Een druk, lawaaierig personeelsfeest, maar de organisatie huurde voor waarzegster Samiera een Marokkaanse tent. Heerlijk rustig!

Rijksmuseum Twenthe in Enschede

waarzeggen in heel nederland | museumnacht-twenthe-museum-toekomstvoorspeller-waarzegster-samiera
Waarzegster Samiera met haar tentje in het Rijksmuseum van Twenthe, gebouwd in de stijl van een klooster. Het thema van de kunsttentoonstelling was The Future en daar hoort natuurlijk een toekomstvoorspeller bij!

Kasteel Duurstede bij Wijk bij Duurstede

waarzeggen in heel nederland | kasteel-duurstede-bedrijfsfeest-waarzegster-samiera-kaartlegster-tarotkaarten
Het authentieke Kasteel Duurstede wordt gebruikt als een feestlocatie. Waarzegster Samiera zit met haar waarzegsterstentje tegen de oude, brokkelige muur die het kasteel omringt. Achter Samiera een klein doorkijkje naar de slotgracht.

Nyenrode te Breukelen

waarzeggen in heel nederland | nyenrode-universiteit-waarzegster-samiera-toekomstvoorspeller-fortuneteller

Waarzegster Samiera op het chique gala feest van de Business Universiteit Nyenrode te Breukelen. Zoals verwacht waren de gasten in stijl uitgedost!

Fort Vuren te Vuren

waaarzeggen in heel nederland | fort-vuren-wandelende-waarzegster-samiera-handlezeres

Waarzegster Samiera loopt rond als wandelende waarzegster en gaat hier en daar zitten.Tijdens een gezellig bedrijfsuitje op het prachtige buitenterrein van Fort Vuren. Fort Vuren maakte vroeger als verdedigingswerk deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Ambulance te Groningen

waarzeggen-in-heel-nederland | waarzegster-samiera-tarotkaarten-ambulance-groningen-bedrijfsfeest
Personeelsfeest van Ambulancezorg Groningen. De feestband produceerde behoorlijk wat decibels, dus Samiera vroeg een rustig plekje voor haar waarzegtafeltje. De oplossing was een ambulance! Samiera was nog nooit in een ambulance geweest, maar als waarzegplekje was de ambulance ideaal.

Sportpark Esserberg te Haren

waarzeggen-in-heel-nederland | tarotkaarten-leggen-in-de-wind-sportpark-esserberg-feest-ZCNN

Op het sportterrein Esserberg Haren. Tarotkaarten leggen tijdens een volleybaltoernooi van het bedrijf ZCNN. Het waaide verschrikkelijk, maar Samiera's stevige buiten-waarzegsterstent is bestand tegen weer en wind, hij stond als een huis. Een paar stenen op de tarotkaarten voorkwamen dat die wegwaaiden.

Amstel Boathouse te Amsterdam

 waarzeggen-in-heel-nederland | boathouse-zandvoort-waarzegster-samiera-tarotkaartlegging-handlezing
Waarzegster Samiera met haar standje op een bedrijfsfeest in het Amstel Boathouse te Amsterdam. Een prachtige, lichte locatie met in de verte uitzicht op de Amstel.

Fort aan de Klop Utrecht

waarzeggen-in-heel-nederland | waarzegster-samiera-workshop-toekomst-voorspellen-tarot-utrecht

Teamuitje van het personeel van de Stadsschouwburg van Utrecht. Waarzegster Samiera gaf aan twee groepen een tarotworkshop op het terrein van dit prachtige fort. Het was heerlijk weer, dus de tarotworkshops konden lekker buiten plaatsvinden.

Wearedoop in Enschede

 waarzeggen in heel nederland | waarzegster-samiera-halloweenfeest-tarotkaart-workshop

Halloweenfeestje op kantoor van het bedrijf Wearedoop te Enschede. Een prachtig kantoor, alle muren, de binnen- en buitenmuren zijn van glas. Samiera gaf een workshop tarotkaarten leggen voor deze mal uitgedoste groep.

Sterrenwacht Museum Sonnenborgh te Utrecht

waarzeggen in heel nederland | sterrenwacht-sonnenborgh-waarzegster-samiera-tarotkaarten-leggen
Bedrijfsfeest van Arareways in dit prachtig historisch, kasteelachtig gebouw midden in Utrecht. Waarzegster Samiera legt de tarotkaarten tijdens het kerstdiner.

Trammuseum te Den Haag

waarzeggen in heel nederland | trammuseum-den-haag-waarzegster-samiera-in-tram

Verrassende feestlocatie! Het Trammuseum de Remise in Den Haag. Waarzegster Samiera heeft haar waarzegstertafeltje ingericht in een oude tram.

Hotel Kontakt der Kontinenten te Soesterberg

waarzeggen in nederland | alfa-romeo-club-waarzegster-samiera-tarotleggingen

Jubileumfeest wegens 30 jarig bestaan van autoclub Alfa Romeo Spider Register. In de prachtige locatie Hotel Der Kontinenten in Soesterberg. Op de parkeerplaats stond het bestelbusje van Samiera tussen de glimmende Alfa Romeo's.

De Toekomst in Scheemda

waarzeggen in heel nederland | scheemda-waarzegster-feest-samiera-met-eigen-tent

De Toekomst is een voormalige strokartonfabriek in Scheemda met nog vele authentieke elementen, dus een mooi stukje cultureel erfgoed! Het complex wordt nu gebruikt voor evenementen. Waarzegster Samiera legt de tarotkaarten op het feest van Exportbedrijf HTG.

Vue Cinema Hoogeveen

 waarzeggen-in-heel-nederland | vue-cinema-waarzegster-samiera-ladiesnight-hoogeveen

Bioscoop Vue Cinema Hoogeveen. Tarotkaarten leggen en handlezen op een ladies night. De dames zagen een romantische vrouwenfilm, kregen een hapje en een drankje en een tarotlegging of handlezing van waarzegster Samiera.

De Loods in Groningen

waarzeggen-in-heel-nederland | waarzegster-samiera-de-loods-bedrijfsfeest-

Gezellig bedrijfsfeest vanwege 5-jarig bestaan van de spirituele webshop Spiru. Medewerkers van Spiru decoreerden het waarzeghoekje van waaarzegster Samiera met prachtige Nepalese doeken.

Kasteel Vanenburg in Putten

waarzeggen in heel nederland | kasteel-vanenburg-waarzegger-toekomstvoorspeller-samiera

Seminar van het Customer Insights Center van de rijksuniversiteit Groningen (RUGCIC ) op het kasteel Vanenburg te Putten. Hier werd ook een promotiefilm voor RUGCIC gemaakt waar waarzegster Samiera een rolletje in speelde

Scelta Kitchen te Venlo

waarzeggen in heel nederland | Scelta-kitchen-bedrijfsfeest-waarzegster-samiera

Kerstfeest op het bedrijf Scelta Kitchen in Venlo. Waarzegster Samiera heeft haar kerstoutfit aangetrokken. Ook het waarzegtafeltje van Samiera is in kerststijl: een tafelkleedje met 'ijspegels'.

Tennisvereniging Zeist

waarzeggen-in-heel-nederland | toekomstvoorspeller-samiera-tennisvereniging-zeist-tarotkaarten-handlezen

Jubileumfeest, buitenevenement van tennisvereniging Zeist. Waarzegster Samiera zit in haar eigen buitentent lekker in de schaduw, want het was warm. Eén van de vele leuke activiteiten waaruit de leden van de tennisvereniging konden kiezen was een tarotlegging of handlezing van waarzegster Samiera.

Studentenvereniging Virgiel te Delft

waarzeggen in heel nederland | studentenvereniging-virgiel-waarzegster-samiera-met-tent-tarotkaarten

Waarzegster Samiera met haar waarzegstandje in de sociëteit van de Delftse studentenvereniging Virgiel tijdens de introductieweek.

Landgoed Pijnenburg in Lage Vuursche

waarzeggen in heel nederland | lage-vuursche-waarzegster-samiera-tipi-handlezen-tarotkaarten

Verscholen in de bossen van Landgoed Pijnenburg bij Lage Vuursche ligt de unieke buitenlocatie van Feel Good Tent Event. Deze organisatie zette voor waarzegster Samiera een tipi klaar. Op de foto: door de opening van de tipi is het waarzegtafeltje van Samiera te zien.

Fort Voordorp bij Utrecht

waarzeggen in heel nederland | bruiloft-fort-utrecht-waarzegster-samiera-twee-bruiden

Bruiloftsfeest van twee vrouwelijke geliefden, dus er kwamen twee witte bruiden aan het tafeltje van waarzegster Samiera. Het fort Voordorp bevindt zich op een eiland midden in de natuur net buiten Utrecht en bezit nog vele historische elementen.

Mediapark te Hilversum

waarzeggen in heel nederland | frans-bauer-bij-waarzegster-samiera-tros-tv-tarotkaarten

Waarzegster Samiera legt de tarotkaarten voor zanger Frans Bauer. Tijdens de presentatie van zijn programma Bauers Zigeunernacht, een muzikale toer langs zigeunerfamilies in Hongarije. Het programma werd uitgezonden door de Tros.

Festival teVeldhoven

waarzeggen in heel nederland | festival-veldhoven-tarotkaartlegster-samiera-handlezeres

Waarzegster Samiera met haar eigen buiten-waarzegtent op een zeer gezellig en druk festival te Veldhoven. Er waren vele attracties, kraampjes en muziekbands.

Kasteel de Berckt te Baarlo

waarzeggen-in-heel-nederland | waarzegster-samiera-kasteel-berckt-baarlo-studentenfeest-galafeest
Waarzegster Samiera is op vele studentenfeesten geweest. Dit is een feest van de universiteit van Maastricht. Als rustig plekje voor haar waarzegtentje kreeg ze de zolderkamer in de nok van het kasteel tot haar beschikking. Dit bleek een ideale plek, doodstil, terwijl er op de onderverdieping een wild studentenfeest gevierd werd. Vanuit het raampje zicht op de prachtige kasteeltuin.

Universiteitsmuseum in Groningen

 waarzeggen-in-heel-nederland | waarzegster-samiera-universiteitsmusuem-tentoonstelling-over-tijd

Waarzegster Samiera met haar tarotkaarten bij de opening van de tentoonstelling Time Will Tell, een tentoonstelling met als onderwerp Tijd. Uiteraard gingen de tarotleggingen over het Heden, Verleden en Toekomst. Rechts op de foto een oude 'tijdmachine'.

Topicus in Deventer

waarzeggen-in-nederland | waarzegster-samiera-bedrijfsfeest-deventer-tarot-handlezen

Bedrijfsfeest van het Softwarebedrijf Topicus in Deventer. De vele feestelijke activiteiten waren verdeeld over vier tenten, die ieder hun eigen kleur hadden. Samiera's waarzegtafeltje stond in de blauwe zaal. Op de foto: Samiera spreidt de tarotkaarten uit en het meisje kiest haar kaarten.

School in Hilversum

 waarzeggen-in-heel-nederland | waarzegster-samiera-schoolfeest-hilversum-tarot-handlezen
Gezellige feestdag met diverse activiteiten voor de docenten van de Gooise Dalton school. Het was erg warm. In de veronderstelling dat niemand het ziet, trekt Samiera onder haar waarzegtafel haar schoenen uit, maar van de zijkant waren haar blote voeten wel te zien.

Kasteel Hooge Vuursche te Baarn

waarzeggen-in-nederland | waarzegster-handlezeres-hooge-vuursche-bruiloftsfeest
Bruiloft in het prachtige kasteel de Hooge Vuursche te Baarn. In de kleedkamer was Samiera getuige van een kleine ramp. Toen de weddingplanner de bruidstaart van de tafel op een karretje wilde tillen, viel de bruidstaart op de grond. Paniek en gegil! Snel werden de verdiepingen van de bruidstaart weer op elkaar gestapeld, gefatsoeneerd en naar de feestzaal gereden.

De Fabrique te Utrecht

waarzeggen-in-heel-nederland | waarzegster-samiera-fabrique-utrecht-consulentendag-cambridge-weightplan

Consulentendag van Cambridge Weightplan in de prachtige evenementenlocatie De Fabrique in Utrecht. De organisatie had banken met comfortabele kussens en zachte schapenvachten klaargezet voor de wachtenden, zodat de dames niet in een rij hoefden te staan.

Vakantieoord Grunopark te Harkstede

waarzeggen-in-heel-nederland | waarzegster-samiera-festival-harkstede-tarotkaarten-handlezen

Dit gezellig festival begon met prachtig weer. Opeens pakten wolken zich samen, er viel een enorme hoosbui, het donderde en stormde. De partytenten op het terrein vlogen de lucht in. Maar Samiera's waarzegsterstand met de zware ijzeren voet en stevig frame bleef rechtop staan! Iedereen kwam bij haar schuilen.

Marienhof te Amersfoort

waarzeggen in heel nederland | lopende-waarzegster-mobiele-handezeres-waarzegster-helderziende-op-feest

Lopende waarzegster Samiera in het voormalig stadsklooster Mareinhof in Amersfoort. Samiera loopt rond op het feest en leest de handen van de gasten. Met een zaklantaarn schijnt Samiera in de handpalm om de handlijnen goed te kunnen zien.

Kerk in Leegkerk

waarzeggen in heel nederland | middeleeuws-feest-leegkerk-waarzegster-samiera-historisch-feest

Middeleeuws feest in en rond het oude kerkje van Leegkerk. Waarzegster Samiera heeft haar waarzegsterstentje naast de preekstoel ingericht. Op de achtergrond de wijwaterbak. De gasten droegen prachtige historische kleding.

Vrijgezellenfeestje te Nijmegen

waarzeggen in heel nederland | vrijgezellenfeestje-tarotworkshop-waarzegster-samiera-handleesworkshop
Waarzegster Samiera geeft een workshop tarotkaarten tijdens een vrijgezellenfeestje bij iemand thuis in Nijmegen. De aanstaande bruid krijgt als eerste een tarotlegging, haar vriendinnen kijken nieuwsgierig toe. Na de tarotleggingen gaan we nog even handlezen.

Thuisfeestje in Leidschendam

waarzeggen-in-heel-nederland | thuisfeestje-waarzegster-samiera-verjaardagsfeestje-tarot

Regelmatig wordt Samiera als waarzegster geboekt bij de mensen thuis. Het gaat dan meestal om een verjaardagsfeest. Vaak is er een plekje in de woonkamer te vinden voor Samiera's waarzegstersstandje en soms belandt ze in een kantoortje of gewoon aan de keukentafel en dat is ook leuk!

Number Four te Utrecht

waarzeggen-in-heel-nederland | waarzegster-samiera-number-four-utrecht-fout-feest

'Fout feest' in Partycentrum Number Four in Utrecht. Fout feest betekent: de gasten zijn verkleed in vreselijke kleding of kleding die eigenlijk niet kan, zoals op de foto militaire kleding.

Restaurant Hudson in Den Haag

waarzeggen in heel nederland | handlijnkunde-workshop-handlezeres-samiera-den-haag

Handlezeres Samiera geeft een workshop handlijnkunde / handlezen als teamuitje voor gemeente Den Haag in het restaurant Hudson voor een groep van 30 personen. Samiera heeft haar krijtbord op een tafel geplaatst en tekent een hand met de handlijnen op het bord.

Vakantieverblijf in Borgsweer

waarzeggen-in-heel-nederland | workshop-tarotkaarten-vriendengroep-borgsweer-samiera-toekomstvoorspellen

Voor deze gezellige vriendengroep gaf Samiera een workshop tarotkaarten leggen. De heren logeerden een weekendje in een vakantieverblijf te Borgsweer

De Kazerne te Eindhoven

waarzeggen-in-heel-nederland ¬ kazerne-eindhoven-waarzegster-samiera-handlezen-toekomst-voorspellen

Prachtig Industrieel Erfgoed! De oude Kazerne is omgetoverd tot feestlocatie, restaurant en kunstgalerie. Waarzegster Samiera legt de tarotkaarten voor de gasten van een bedrijfsfeest.

Independer Hilversum

waarzeggen-in-heel-nederland | verzekeringen-independer-samiera-toekomstvoorspellen-waarzegster

Bedrijfsfeest van verzekeringsvergelijkingssite Independer met als thema The Future. Samiera's waarzegstandje kreeg een plekje in de prachtige hal van Independer. Samiera legde de tarotkaarten voor de toekomst van de Independer medewerkers.

Studentencorps Vindicat Groningen

waarzeggen-in-heel-nederland | waarzegster-samiera-vindicat-studentenfeest-groningen-fortunetelling

Bier, waterpijpen en de tarotkaarten van waarzegster Samiera zorgden voor veel lol op dit studentenfeest van corps studentenvereniging Vindicat te Groningen

Zernike Campus Groningen

waarzeggen-in-heel-nederland | waarzegster-samiera-zernike-campus-studenten-handlezing-tarotlegging

Open dag voor aankomende studenten op het Zernike complex, de studentencampus van Groningen. In de prachtige hal van het hoofdgebouw heeft Samiera haar waarzegsterstentje opgezet. Nieuwsgierig komen de jonge studentjes langs.

Theater Tivoli te Utrecht

waarzeggen in heel nederland | waarzegster-handlezeres-samiera-tivoli-utrecht-tarot-handlezen

Op de bovenste verdieping van theater Tivoli met uitzicht over donker Utrecht legt waarzegster Samiera de tarotkaarten. Feestje van de belastingdienst academie, de Rijks Campus.

Deining in Castricum

waarzeggen in heel nederland | castricum-beachclub-toekomstvoorspeller-samiera-bruiloft

Waarzegster Samiera op een gezellige, drukke bruiloft in beachclub de Deining te Castricum aan het Noordzeestrand. Heerlijke zomerse temperaturen! In de pauze kon Samiera het niet laten om in haar waarzegsterskostuum met blote voeten door de branding te lopen.

Studentenhuis te Groningen

 

waarzeggen in heel nederland | tarotworkshop-studentenhuis-groningen-toekomstvoorspellen-voor-studenten

Voor deze enthousiaste groep studenten gaf Samierag een tarotworkshop en handleesworkshop in het studentenhuis. Het was een beetje krapjes. Groepsfoto op de stoep voor het studentenhuis.

Huiskamer te Lemele

waarzeggen in heel nederland | vriendinnengroep-teamuitje-tarotkaarten-cusus-waarzegster-samiera

Waarzegster Samiera geeft een workshop tarotkaarten leggen voor een vriendinnengroep in een huiskamer te Lemele. Elke deelnemer krijgt een spel tarotkaarten om mee te werken. Na de interessante info over de tarotkaarten volgt voor iedereen een persoonijke tarotlegging.

Fairplaza te Culemborg

waarzeggen in heel nederland | fairplaza-culemborg-waarzegster-samiera-tarotkaarten-handlijnkunde

Fairplaza is een inkoopcentrum voor eigenaren van wereldwinkels. Waarzegster Samiera was als waarzegster geboekt op het vrijwilligersfeest 'De Wereldwinkeldagen', een tweedaags bijeenkomst voor iedereen die als vrijwilligster in een wereldwinkel werkt.

Albert Heijn in Amsterdam

waarzegster in heel nederland | waarzegster-samiera-albert-heijn-amsterdam-tarotkaarten-leggen

De meest gekke locatie waar waarzegster Samiera is geweest! Tussen de vleeswaren en een voorraad pringles.Tijdens de week er verrassingen in een vestiging van Albert Heijn in het centrum van Amsterdam.

Boheems Paradijs te Holsloot

waarzeggen in heel nederland | boheems-paradijs-wandelende-waaregster-met-tent-samiera-handlezeres-tarot

Waarzegster Samiera met haar waarzegsterstent op het terrein van woonwagencamping Boheems Paradijs te Holsloot. De bruid is benieuwd wat de tarotkaarten gaan zeggen over haar toekomst.

Nog een keer Boheems Paradijs te Holsloot

waarzeggen in heel nederland | bruiloft-boheems-paradijs-waarzegster-samiera-tarot-handlezen

Het Boheems Paradijs is geliefd voor bruiloften en feesten in zigeunerstijl. Waarzegster Samiera wordt zeer regelmatig uitgenodigd op deze camping met de pipowagens.

Festival Zoet te Fluitenberg

waarzeggen in heel nederland | fluitenberg-festival-lopende-waarzegster-mobiele-handlezeres-samiera

Mobiele waarzegster Samiera loopt rond op het festival der Zoete Verleidingen in Fluitenberg. Op elk terras haalt Samiera de kaarten tevoorschijn en geeft de mensen een tarotlegging.

Tipisch Veluwe te Eerbeek

waarzeggen in heel nederland | tarotworshop-teamuitje-waarzegster-samiera-groepsactiviteit

Tipisch Veluwe is een evenementenlocatie, waar de activiteiten plaatsvinden in een tipi. Waarzegster Samiera geeft een tarotworkshop tijdens het teamuitje van verzekeringsmaatschappij Centraal Beheer.

De Biks in Zuidwolde

waarzeggen in nederland | mobiele-waarzegster-lopende-handlezeres-wandelende-toekomstvoorspeller-samiera

Familiefeest in de oude grasdrogerij de Biks te Zuidwolde. Samiera loopt als mobiele waarzegster met de tarotkaarten rond over het terras en schuift hier en daar bij de mensen aan. De gasten mogen zelf kiezen tussen handlezen en tarotkaarten.

Universiteitsmuseum te Groningen

waarzeggen in heel nederland | museumnacht-groningen-kaartlegster-samiera-toekomstvoorspellen

Museumnacht in Groningen. Waarzegster Samiera zit met het waarzegtentje buiten, op het  binnenplein van het Universiteitsmuseum in Groningen. Het was warm.  Op de foto was het nog licht, maar het werd snel donker, en zeer sfeervol met meerdere attracties, de museumnacht duurde tot middernacht.

Landgoed Westerlee te Westerlee

waarzeggen in heel nederland | tv-opname-avrotros-waarzegster-handlezeres-samiera

Waarzegster Samiera bij TV-opname van Avrotros voor de kerstspecial van de zangers van Sterren.nl. Dit vond plaats in de kelder van het Landgoed Westerlee, dat tijdelijk tot Ho-Ho-Ho-Hotel was omgedoopt.

Fox vakanties te Hoofddorp

waarzeggen in heel nederland | waarzegster-samiera-fox-vakanties-hoofddorp-toekomstvoorspellen-reis

Waarzegster Samiera zit klaar om de reislustige klanten van het reisbureau in haar waarzegtentje te ontvangen. Start van het nieuwe reisseizoen bij reisbureau Fox vakanties in Hoofddorp.

Studentenhuis te Groningen

waarzeggen in heel nederland | studentenhuis-workshop-tarotkaarten-groningen-waarzegster-samiera

Waarzegster Samiera geeft een tarotworkshop voor studentes, tijdens een feestje van een jaargroep. Een beetje krapjes met z'n allen in de woonkeuken van het studentenhuis. Gezellig en knus met een hapje en een drankje.

"Ik geloofde niet in die waarzeggerij, maar het klopt gewoon! Hoe bestaat het. Wat leuk!"

Waarzegster Samiera komt overal in Nederland

Samiera komt overal

Bekijk een kleine greep uit de locaties en plaatsen in Nederland waar Waarzegster & kaartlezeres Samiera al is geweest voor een workshop waarzeggen, tarotkaarten leggen of voor een gecombineerd feestje.   

Maak een afspraak

Bel 06- 53189755

Een feestje organiseren?

Heeft u binnenkort een personeelsfeestje, een vrijgezellenparty, een vriendinnenavond of een ander soort feestje en bent u op zoek naar entertainment en artiesten? Samiera komt graag naar u toe om uw gezelschap te vermaken met handenlezen of waarzeggen. Wist u dat u waarzegster Samiera ook kunt inhuren op markten en braderieen!

Een workshop organiseren?

Heeft u binnenkort een jarige tiener en weet u niet wat u dit keer weer voor leuks zult organiseren? Wat dacht u van een workshop handenlezen of tarotkaarten leggen? Uw jarige zoon of dochter kan alle vrienden en vriendinnen uitnodigen en Waarzegster Samiera komt met alle plezier een workshop geven om te leren hoe je tarotkaarten kunt lezen..

 • Restaurant de Kazerne te Eindhoven
 • Reclame bureau Happy Cactus te Eindhoven
 • Kasteel de Berckt te Baarlo
 • Huize Maas te Groningen
 • Studenten Sportgala Groningen
 • Independer te Utrecht
 • Cambridge Weightplan te Amersfoort
 • De Fabrique te Utrecht
 • Hotel de Promenade te Baarn
 • NoName Group te Soest
 • Franciscus Vlietland Ziekenhuis te Schiedam
 • Festival Carnivale te Den Haag
 • Sysmex Nederland te Etten Leur
 • IT Topicus te Deventer
 • Beachclub Take 5 te Zandvoort
 • Gemeente Zandvoort
 • Number Four te Utrecht
 • Wasserij van der Kleij te Utrecht
 • Kasteel Vanenburg te Putten
 • Theater Tivoli te Utrecht
 • Camping Geversduin te Castricum
 • Groninger Archieven te Groningen
 • Zorgcentrum Noorderlicht te Hyppolytushoef
 • Kasteel de Haar te Haarzuilens
 • De Harmonie te Laag Soeren
 • Camping de Bosrand te Lieren
 • Rabobank te Utrecht
 • Zernike Campus te Groningen
 • Fort Voordorp te Utrecht
 • Poppodium Annabel te Rotterdam
 • International Business School te Amsterdam
 • Beachclub Verso te Rockanje
 • Theater de Stoep te Spijkenisse
 • Zorgeloosch te Alkmaar
 • Welzijn Zonhove te Son en Breughel
 • Zalencentrum Valom te Huissen
 • Lucky te Rijssen
 • Gelderhorst te Ede
 • Lemon Scented Tea te Amsterdam
 • Van de Valk hotel te Hoorn
 • Kromhouthal te Amsterdam
 • Hotel Opduin te Texel
 • Factory010 te Rotterdam
 • Firstlook Beurs Jaarbeurs Utrecht
 • Studentenvereniging Unitas te Groningen
 • Ahold te Zaandam

2018-2021 © Dsignonline