Waarzegster Samiera legt tarotkaarten

Waarzegster Samiera met haar tarotkaarten is een graag geziene gast op bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, bruiloften, verjaardagsfeesten, studentenfeesten of elk ander feest. Een combinatie van tarotkaarten leggen en handlezen is ook mogelijk. De waarzegster is te boeken met waarzegstersstand of als mobiele waarzegster.

Waarzegster Samiera in haar waarzegstandje

Waarzegstandje met klamboe decor, krukjes en tafel op bedrijfsfeest Nationale Nederlanden

Samiera neemt haar eigen 'waarzegstandje' mee. Als decor dient een mooie gepimpte klamboe aan een standaard. Er hoeft dus niets opgehangen aan het plafond!
Een tafel met een kleedje, beeldjes, lampje, glazen bol. Grappige krukjes.
Borden waarop staat geschreven wat het waarzeggen inhoudt. Op de foto: waarzegster Samiera op bedrijfsfeest van Nationale Nederlanden

Heden, Verleden en Toekomst

Waarzegster Samiera | Kiezen van de Tarotkaarten

Kom je bij Waarzegster Samiera aan het waarzegtafeltje zitten, dan kies je zelf je eigen kaarten. Je pakt tarotkaarten voor het Heden, voor het Verleden en voor de Toekomst. Ook bij de lopende waarzegster kies je zelf de kaarten,  in dat geval bevinden de kaarten zich in de speciale tarot-tas.

Waarzegster Samiera duidt de Tarotkaarten

Waarzegster Samiera duidt de Tarotkaarten | uitleg betekenis symbolen van de tarotkaarten

Vervolgens zal Waarzegster Samiera de kaarten 'duiden',  dat wil zeggen, ze vertelt wat deze kaarten voor jou betekenen. Ze onthult de betekenis van de vele symbolen en waagt zich voorzichtig aan een toekomstvoorspelling voor jou. Is dat eng ? Nee hoor, Samiera zal geen slechte toekomst voorspellen, want ook de donkere kaarten hebben een lichtpuntje.

Waarzeggen met een knipoog en humor

Waarzegster Samiera licht een tipje van de toekomst op | Waarzeggen met een knipoog en humor

Waarzegster Samiera reist samen met jou door jouw Heden en Verleden en licht een tipje van de sluier op die jouw Toekomst verborgen houdt. Zij duidt de kaarten echt en serieus, maar ook met een knipoog en met humor. Het blijft altijd een feestje.

Snelle Waarzegster op feesten en Partijen

waarzegster tarotkaarten | tarotkaartleggen rij wachtenden

Iedereen wil graag naar de waarzegster en soms staat er een lange rij wachtenden. Waarzegster Samiera werkt snel om zoveel mogelijk personen de mogelijkheid te geven om via de tarotkaarten iets te weten te komen over de kansen die in de toekomst verborgen liggen.
Gaat het te snel ? Je mag altijd met je mobiele telefoon een foto maken van jouw persoonlijke legging, zodat je de plaatjes van de tarotkaarten later nog eens kan bekijken. Ben je de duiding van Samiera vergeten? Via google kun je de tarotkaarten en hun betekenis vinden.

Lopende waarzegster, mobiele waarzegster

 waaarzegster tarotkaarten | lopende waarzegster, mobiele waarzegster

Mobiele waarzegster Samiera loopt rond op uw feest. De tarotkaarten bevinden zich in de mooie schoudertas. De gasten kiezen de tarotkaarten uit de tas en leggen de kaarten op het dienblad. Vervolgens vertelt Samiera wat de kaarten te zeggen hebben.

Waarzegster Samiera op studentenfeesten

waarzegster tarotkaarten | studentenfeest,

Waarzegster Samiera wordt veel geboekt op studentenfeesten! Bijvoorbeeld op introductiedagen van studentenverenigingen, gala's enz. Op de foto Waarzegster Samiera bij de viering van het 200-jarig bestaan van studentencorps Vindicat. Locatie voormalig terrein van de Suikerunie te Groningen.

Waarzegster in uw stand op een bedrijfsbeurs of vakantiebeurs

Waarzegster Samiera inhuren voor bedrijfsbeurs | waarzeggen in de Jaarbeurs, op de Firstlook beurs in Utrecht voor de lancering van de playstationgame Mafia III

Staat u met uw bedrijf op een beurs en zoekt u een ludiek 'lokkertje' om publiek naar uw stand te trekken ? Wat dacht u van een Waarzegster in uw stand ? De mensen komen nieuwsgierig naar het waarzegtafeltje en lopen dan zó uw stand binnen. Op de foto Waarzegster Samiera op een gamebeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Playstation Game Mafia III werd gelanceerd. Waarzegster Samiera werd ingehuurd door evenementenbureau Blammo. Samiera word geregeld ingehuurd voor beurzen, waaronder de Jaarbeurs, vakantiebeurs en de Firstlook beurs.

Waarzegster Samiera in de kleuren van uw bedrijf of logo

Waarzegster Samiera in bedrijfskleuren of logokleuren | waarzeggen voor de SNS Bank in de kleuren van de SNS Bank.

Op verzoek kan Samiera haar kleding en stand aanpassen aan de kleuren van uw bedrijf of bedrijfslogo. In principe zijn alle kleuren mogelijk, maar natuurlijk in overleg. Op deze foto is Waarzegster Samiera aan het werk in de stand van SNS Bank, in de kleuren blauw en wit.

Waarzegster met eigen tent op je tuinfeest

waarzegster tarotkaarten | waarzegster-tuinfeest
 
Tuinfeestje? Barbecuefeestje? Bedrijfsfeest buiten? Boek een waarzegster! Een leuke verrassing voor je gasten! Samiera heeft voor buitenfeesten een stevige waarzegsterstent. Kijk voor meer info over buitenoptredens  op pagina Waarzegster Buiten

 

Waarzegster Samiera op je huisfeestje

waarzegster tarotkaarten | waarzegster bij je thuis waarzegster op verjaardagsfeest

Heb je iets te vieren? Organiseer je een huisfeest, een verjaardagsfeest, een Abraham feest, een Sarafeest, een housewarming party?  Waarzegster Samiera komt bij je thuis! Reserveer een hoekje  in de huiskamer voor het waarzegstandje van Samiera.Voor meer privacy kan je ook kiezen voor een kantoortje.


Een rustig plekje voor de waarzegster

Om zich goed verstaanbaar te maken heeft waarzegster Samiera een rustig plekje nodig, ver weg van de geluidsboxen van de muziek. Op de foto waarzegster Ssmiera in een perfect rustig hoekje in het Amstel Boathouse te Zandvoort. Als voorbeeld hoe het niet moet dit filmpje, deze locatie was mooi, (Number Four te Utrecht)  maar de muziek was te hard.
filmpje waarzegster Samiera on Tour

Waarzegster, Handlezeres Samiera op middeleeuws feest


Middeleeuws feest, historisch feest, kasteel feest. Evenementen en markten in de stijl van Anton Pieck of Charles Dickens.
Waarzegster Samiera kan haar kleding aanpassen aan dit thema en gaat gekleed in mooi historisch kostuum.

Waarzegster Samiera op markt, braderie, buitenevenementen


In de zomermaanden is waarzegster Samiera met haar waarzegtent vaak te vinden op toeristenmarkten, braderieën, zomerfairs, festivals en andere buitenevenementen. Voor meer info over buitenevenementen ga naar pagina Waarzegster Buiten

Waarzegster, Handlezeres op Ladies Night


Waarzegster Samiera staat regelmatig met haar waarzegstandje op Ladies Nights, vrouwen evenementen, enz. Op de foto waarzegster Samiera leest handen op een Ladies Night in de Op Roakeldaishal te Warffum.

 

Kerstborrel? Nieuwjaarsfeest?

waarzegster tarotkaarten | waarzegster-kerstborrel-nieuwjaarsfeest

Kerstborrel, kerstfeest of nieuwjaarsfeestje op het bedrijf? Daar hoort natuurlijk een waarzegster bij. De directeur houdt een toespraak en kijkt terug op het afgelopen jaar. Waarzegster Samiera legt de tarotkaarten en zal een tipje van de sluier oplichten van het komende jaar!

 

Waarzegster Samiera als kerstvrouw op kerstborrel of kerstfeest

waarzegster-tarotkaarten | waarzegster-kerstborrel-kerstvrouw-tarotkaarten-kerstman-

Kerstborrel op het bedrijf of kerstfeestje bij je thuis? Om helemaal in de kerstsfeer te blijven kan waarzegster Samiera gekleed gaan als kerstvrouw! Uniek in Nederland: De waarzeggende kerstvrouw.
 

Met z'n tweeen bij de waarzegster

waarzegster tarotkaarten | waarzegster-handlezeres

Vind je het een beetje eng in je eentje bij de waarzegster ? Of wil je graag dat iemand meeluistert zodat je beter kan onthouden wat waarzegster Samiera je vertelt ? Kom gerust met z'n tweeen aan het waarzegtafeltje van Samiera! Voor praktische informatie over het boeken van Waarzegster Samiera op feesten binnen: kijk op pagina Waarzegster Binnen

Workshop tarot voor vrijgezellenfeest, teamuitje, vriendinnendag

waarzegster tarotkaarten | workshop-tarot-kaart-groepsuitje-taortkaarten
Voor groepen tot circa 15 personen is een workshop tarotkaarten een leuke groepsactiviteit. Ook in combinatie met een workshop handlezen. Bv op een vrijgezellenfeestje, vriendinnenuitje, teamuitje, zussendag, bedrijfsuitje. Kijk voor meer info bij pagina  Workshop Tarotkaarten

Handlezeres Samiera

waarzegster tarotkaarten | handlezeres-handlezen-palmreading

Naast het leggen van tarotkaarten verstaat Samiera ook de kunst van het handlezen. Bij handlezen gaat het niet alleen om de lijnen in de hand, maar ook de vorm van de hand en de vingers zeggen iets over je karakter. Kijk voor meer info over de handlezeres op pagina  Waarzegster - Handlezen

Frans Bauer bij waarzegster Samiera


Bauer's Zigeunernacht was een televisieprogramma van de Tros. In een oude bruin-oranje Mercedes reist Frans Bauer naar Hongarije. Voor de perspresentatie van dat programma werd op het plein van de Trosstudio het zigeunerleven in scene gezet met zigeunermuziek, een groot vuur en...waarzegster Samiera.

Waarzegster Samiera op kinderevenement, kinderfeestjes

waarzegster op kinderfeest kinderevenement kinderverjaardag
Een handlezeres op je verjaardagsfeest of schoolfeest. Wat zeggen je handlijnen over jou? Ben je intelligent en word je later wetenschapper? Heb je veel fantasie en wordt je later kunstenaar? Kan je goed vriendschappen sluiten of geheimen bewaren? Voor kinderfestivals, kinderevenementen, schoolfeesten, verjaardagsfeestjes. Kijk ook op pagina kinderfeestjes.

Rider Waite Tarotkaartspel


Waarzegster Samiera werkt met het tarotkaartspel van Rider Waite. Deze kaarten hebben mooie kleurrijke afbeeldingen, waarop de vele verschillende symbolen duidelijk te zien zijn. Het tarotkaartspel bestaat uit 78 kaarten met elk een andere betekenis. Tarot is een oud kaartspel met een lange geschiedenis. Wil je graag wat achtergrond informatie over de Tarotkaarten? Kijk dan op pagina Tarotkaarten

 

Cursus tarotkaarten leggen.

Wil je zelf graag kaartlegster worden? Als coach met eigen praktijk, als waarzegster op feesten en partijen of gewoon voor familie en vrienden? Waarzegster Samiera kan het je leren. Je hoeft niet helderziend of een medium te zijn om de tarotkaarten te leggen en te duiden, want de kaarten fungeren zelf als medium. Er zijn veel tarot lesboeken, maar de uitleg van de kaarten in boeken is vaak zweverig en vaag. Nergens wordt uitgelegd waarom een betekenis past bij de betreffende tarotkaart. Het is bijna onmogelijk om 78 betekenissen gewoon uit je hoofd te leren en te onthouden. Waarzegster Samiera leert je de symbolen te herkennen op de tarotkaarten, zodat je daadwerkelijk ziet wat de kaart betekent. Niet zweverig maar helder en logisch: dit zie je op de afbeelding en dit is de betekenis. Wil je meer info over deze spirituele cursus? Stuur vrijblijvend een mailtje.

 
Wil je meer info of wil je waarzegster Samiera boeken? Stuur een mailtje of vul je gegevens zoals emailadres en telefoonnummer in in het offerteformulier


In verband met de privacy wet zal waarzegster Samiera na de financiele afwikkeling van een optreden alle persoonsgegevens van de opdrachtgever uit haar bestand verwijderen

 

"Ik geloofde niet in die waarzeggerij, maar het klopt gewoon! Hoe bestaat het. Wat leuk!"

Waarzegster Samiera komt overal in Nederland

Samiera komt overal

Bekijk een kleine greep uit de locaties en plaatsen in Nederland waar Waarzegster & kaartlezeres Samiera al is geweest voor een workshop waarzeggen, tarotkaarten leggen of voor een gecombineerd feestje.   

Maak een afspraak

Bel 06- 53189755

Een feestje organiseren?

Heeft u binnenkort een personeelsfeestje, een vrijgezellenparty, een vriendinnenavond of een ander soort feestje en bent u op zoek naar entertainment en artiesten? Samiera komt graag naar u toe om uw gezelschap te vermaken met handenlezen of waarzeggen. Wist u dat u waarzegster Samiera ook kunt inhuren op markten en braderieen!

Een workshop organiseren?

Heeft u binnenkort een jarige tiener en weet u niet wat u dit keer weer voor leuks zult organiseren? Wat dacht u van een workshop handenlezen of tarotkaarten leggen? Uw jarige zoon of dochter kan alle vrienden en vriendinnen uitnodigen en Waarzegster Samiera komt met alle plezier een workshop geven om te leren hoe je tarotkaarten kunt lezen..

 • Restaurant de Kazerne te Eindhoven
 • Reclame bureau Happy Cactus te Eindhoven
 • Kasteel de Berckt te Baarlo
 • Huize Maas te Groningen
 • Studenten Sportgala Groningen
 • Independer te Utrecht
 • Cambridge Weightplan te Amersfoort
 • De Fabrique te Utrecht
 • Hotel de Promenade te Baarn
 • NoName Group te Soest
 • Franciscus Vlietland Ziekenhuis te Schiedam
 • Festival Carnivale te Den Haag
 • Sysmex Nederland te Etten Leur
 • IT Topicus te Deventer
 • Beachclub Take 5 te Zandvoort
 • Gemeente Zandvoort
 • Number Four te Utrecht
 • Wasserij van der Kleij te Utrecht
 • Kasteel Vanenburg te Putten
 • Theater Tivoli te Utrecht
 • Camping Geversduin te Castricum
 • Groninger Archieven te Groningen
 • Zorgcentrum Noorderlicht te Hyppolytushoef
 • Kasteel de Haar te Haarzuilens
 • De Harmonie te Laag Soeren
 • Camping de Bosrand te Lieren
 • Rabobank te Utrecht
 • Zernike Campus te Groningen
 • Fort Voordorp te Utrecht
 • Poppodium Annabel te Rotterdam
 • International Business School te Amsterdam
 • Beachclub Verso te Rockanje
 • Theater de Stoep te Spijkenisse
 • Zorgeloosch te Alkmaar
 • Welzijn Zonhove te Son en Breughel
 • Zalencentrum Valom te Huissen
 • Lucky te Rijssen
 • Gelderhorst te Ede
 • Lemon Scented Tea te Amsterdam
 • Van de Valk hotel te Hoorn
 • Kromhouthal te Amsterdam
 • Hotel Opduin te Texel
 • Factory010 te Rotterdam
 • Firstlook Beurs Jaarbeurs Utrecht
 • Studentenvereniging Unitas te Groningen
 • Ahold te Zaandam

2018 © Dsignonline