Waarzegster Samiera geeft workshops in tarotkaarten, handlezen en gezichtsfitness

Klik hier voor de tarotworkshop 
Klik hier voor de handleesworkshop
Kijk voor de workshop gezichtsfitness bij Vriendinnendag

Workshop handlezen voor grotere groepen

Een workshop handen lezen is ook mogelijk voor grotere groepen, bijvoorbeeld als groepsactiviteit op een personeelsfeestje, een familiedag, groepsuitje van een sportclub, vereniging, studentenjaargroep.  In dat geval kan handlezeres Samiera niet alle handen persoonlijk bekijken, daarom leest iedereen zijn/haar eigen handen op aanwijzing van Samiera.

Je eigen hand lezen. Zijn je handlijnen recht of gebogen? Lang of kort?

workshops workshop handlezen | workshop-handen-lezen-handlezeres-samiera-groepsuitje-teamuitje-handleeskunde

We beginnen met de handlijnen: de hartlijn, de hoofdlijn en de levenslijn. Handlezeres Samiera vertelt duidelijk waar je deze lijnen in je handpalm kunt vinden en wat ze betekenen. Daarna gaan we de vingers lezen, want ook de stand en dikte van je vingers zijn belangrijk. Er staat geen toekomst in je hand, je handen vertellen iets over je karakter.

Workshop handlezen op een buitenevenement.
workshops workshop handen lezen | handleesworkshop-groepsuitje-teamuitje-workshop-handlezen-waarzegster-handlezeres-samiera

Vindt het feestje buiten plaats? Bijvoorbeeld een tuinfeest, een personeelsfeestje op een terras van een restaurant? De handleesworkshop kan uitstekend buiten plaatsvinden.

Waarzegster Samiera met hoofdmicrofoontje
workshops | workshop-handen-lezen-waarzegster-samiera-

Tijdens een workshop handen lezen is het vaak rumoerig. Iedereen wil zijn handlijnen met die van de buurvrouw of buurman vergelijken en praat of lachtl. Dat mag, want het is ook een gezellig feestje. Om zich toch verstaanbaar te maken maakt Samiera gebruik van een headsetje.

Handlijnen op een schoolbord

workshops workshop handen lezen | workshop-handlezen-waarzegster-samiera-groepsuitje-schoolbord-handlijnen

Op een schoolbord tekent handlezeres Samiera een voorbeeldhand met de handlijnen. Ze laat zien waar de lijnen beginnen en eindigen. 

Workshop handlezen met geluidversterking.

workshops workshop handen lezen | workshop-handlijnkunde-handen-lezen-samiera-geluidsbox

Een geluidsbox en een headset maken het mogelijk om de handleesworkshop ook in een grote zaal te houden.

Wil je meer weten over handleeskunde? Lees de interessante info op pagina  Handlezen

Voor info of boekingen: stuur een mailtje of vul je email en telefoonnummer in het offerteformulier in.

 

Vrijgezellenfeestje met tarotkaarten leggen en handen lezen

Gaat je vriendin of zusje binnenkort trouwen en zoek je een leuke activiteit voor haar vrijgezellenfeestje? Verras de vrijgezel met een workshop tarotkaarten en een workshop handlezen van waarzegster Samiera. Het leukste vrijgezellenfeestje voor vrouwen van Nederland!

De aanstaande bruid kiest haar tarotkaarten
workshops vrijgezellenfeestje | vrijgezellenfeest-vrijgezellenparty-bij-waarzegster-samiera-bruid-kiest-tarotkaarten

Waarzegster Samiera vertelt interessante info over de tarotkaarten, laat verschillende tarotleggingen zien en hoe je met tarotkaarten een tipje van de sluier van de toekomst kunt oplichten. Dan is het grote moment aangebroken! De aanstaande bruid mag haar kaarten voor het Heden, Verleden en de Toekomst kiezen. Samiera draait de kaarten om duidt de kaarten. Samen nemen we een kijkje in de toekomst van de bruid.

Tarotkaartsessie voor iedereen

 workshops vrijgezellenfeest | vrijgezellenfeestje-vrijzellenparty-tarotkaarten-leggen-waarzegster-samiera
Als we de kaarten van de bruid hebben behandeld zijn alle andere aanwezigen aan de beurt! Iedereen krijgt een persoonlijk tarotkaartlegging over je Heden, Verleden en de Toekomst. Maar als je liever niet wilt hoeft het niet. Dit vrijgezellenfeestje kan plaatsvinden bij waarzegster Samiera thuis in Groningen, bij jou thuis of op locatie overal in Nederland.

Waarzegster Samiera leest de handen van de aanstaande bruid.

workshops vrijgezellenfeestje | vrijgezelenfeestje-handlezen-waarzegster-samiera-leest-handen-van-de-bruid

Na de tarotsessies gaan we handen lezen. Samen lezen we de handen van de toekomstige bruid. Nieuwsgierig onderzoeken we hoe haar hartlijn loopt. Handlezen gaat niet over de toekomst, de lijnen in je hand zeggen iets over je karakter, je aard.

Handlezen voor iedereen

 workshops vrijgezellenfeestje | handlezen-vrijgezellenfeest-vrijgezellenparty-workshop-handlezen-waarzegster-samiera
Onder leiding van handlezeres Samiera en aan de hand van een tekening met de handlijnen leest iedereen zijn eigen handen. Het is leuk om je handen te vergelijken met de handen van je buurvrouw!

Workshop handlezen betekent veel lachen en lol!

workshops vrijgezellenfeest | handlezen-handlijnkunde-vrijgezellenfeestje-waarzegster-samiera-vrijgezellenparty

Handlijnkunde beoefenden is een serieuze bezigheid, maar we hebben ook veel plezier!

De aanstaande bruid verkleed

workshops vrijgezellenfeest | vrijgezellenfeest-bij-waarzegster-samiera-handlezen-tarotkaarten-leggen-bruidsjurk

Soms is de vrijgezel gekleed in een mooi of gek vrijgezellenkostuum. Op de foto: de vriendinnen van deze aanstaande bruid zorgden voor een prachtige 'trouwjurk'.

Wil je een vrijgezellenfeestje boeken? Ga naar het offerteformulier of stuur een mailtje.

Uniek cadeau: boek Dansen met slangen en vuur

workshops vrijgezellenfeestje | cadeau-boek-samiera-dansen-met-slangen-en-vuur-autobiografie

Zoek je een uniek cadeautje voor de aanstaande bruid? Samiera heeft een spannend boek geschreven over haar avontuurlijk artiestenleven als buikdanseres, slangenbezweerster, vuurspuwster, fakir Samiera.
Het boek is te bestellen bij de uitgever Elikser of  Bol.com of kijk voor meer informatie op pagina biografie.

 

Workshop handlezen, workshop tarot of een workshop gezichtsfitness tijdens een personeelsuitje, teamuitje, bedrijfsuitje

Plezier is belangrijk bij een bedrijfsuitje. Maar het echte doel van een bedrijfsuitje is elkaar beter te leren kennen. Op een plezierige manier het onderlinge contact te versterken. Hoe kun je elkaar nu beter leren kennen dan door in elkaars handen te kijken? Of te ontdekken wat de tarotkaarten voor je collega te betekenen hebben?

Handlezen op een bedrijfsuitje, teamuitje

workshops teamuitje | bedrijfsuitje-teamuitje-workshop-handlezen-waarzegster-samiera

Een workshop handlezen van handlezeres Samiera is de manier om het onderlinge contact tussen collega's te versterken. Je ontdekt eigenschappen bij een collega waarvan je niet dacht dat zij/hij ze had. Of die ene collega die altijd zo stil is vertelt opeens trots over haar prestaties. Onder leiding van Samiera lees je je eigen handlijnen, maar natuurlijk bestudeer je ook even de handlijnen van je collega's.

Een workshop handlezen betekent lol hebben met elkaar!

workshops teamuitje | workshop-handlezen-teamuitje-bedrijfsuitje-waarzegster-samiera-handlezen
Natuurlijk is handlezen een serieuze zaak, maar er wordt ook veel gelachen! We lezen de handlijnen: de hartlijn, de hoofdlijn en de levenslijn. We kijken naar de heuvels in je handpalm, zoals de Venusberg en de Maan. En we behandelen de vingers. Zelfs de ruimte tussen de vingers is belangrijk. Op de foto: we lezen onze duimen. De duim zegt iets over je wilskracht en doorzettingsvermogen. Bestudeer je duim, is je duim recht of gebogen? En hoe ziet de duim van je buurvrouw eruit?

Workshop tarotkaarten leggen tijdens een teamuitje, bedrijfsuitje

workshops teamuitje | bedrijfsuitje-groepsuitje-handleesworkshop-tarotworkshop-waarzegster-samiera
Na een korte uitleg over de werking van de tarotkaarten volgt er een tarotsessie voor iedereen persoonlijk. Door de tarotkaarten leer je de mens achter je collega beter kennen. Er komen mooie verhalen boven tafel. Het gevoel van saamhorigheid wordt versterkt.

Workshop gezichtsfitness, gezichtsgymnastiek, natuurlijke gezichtsverjonging.

workshops teamuitje | gezichtsfitness, gezichtsgymnastiek-gezichtsverjonging-samiera-gezichtstraining

Yoga, fitness, zwemmen, welke sport je ook beoefent, het gaat altijd om de lichaamsspieren. Maar in je gezicht bevinden zich ook spieren. Waarom zou je die laten verslappen? Waarom wel een platte buik maar geen strakke wangen? Gezichtsfitness of gezichtsgymnastiek laat je je jeugdigheid behouden, het is een natuurlijke facelift, zonder botox of fillers!
Een ongetrainde spier wordt in de loop der jaren dunner en langer en gaat onder invloed van de zwaartekracht hangen. De gevolgen hiervan zijn holle, hangende wangen, lage wenkbrauwen, diepe vouwen langs je neus, wallen, naar beneden buigende mondhoeken. Een getrainde spier is kort en dik, geeft je gezicht een lift en vult de huid weer op. Maar hoe train je je gezichtsspieren? Gezichtsfitness is niet zomaar wat gekke bekken trekken. Bij het trainen van je biceps ga je immers ook niet zomaar wat met je arm wiebelen. Om een spier te trainen en een verslapte spier weer vol en stevig te krijgen moet je met weerstand werken. Zo gebruik je bij de training van je biceps een gewichtje of dumbbell. Uiteraard kun je geen gewichten aan je gezichtsspieren hangen. Toch bestaat er een methode om de gezichtsspieren onder weerstand aan te spannen. Ik leer je de techniek. Deze gezichtsverjongingsoefeningen kun je altijd en overal doen, in de auto, bij de televisie, in je bed. Na de training voel je duidelijk spierpijn, het bewijs dat je je spieren stevig aan het werk hebt gezet.

Wil je ook een handleesworkshop, een tarotworkshop of een workshop gezichtsfitness op je teamuitje, bedrijfsuitje, personeelsuitje?

Vul het offerte formulier in of stuur een mailtje

Workshop Tarotkaarten leggen als groepsactiviteit

Een tarotworkshop is een echte aanrader voor een groepsuitje, bv op een vrijgezellenfeestje, vriendinnendag, zussendag, teamuitje, bedrijfsuitje, studentenjaarclubdag, je verjaardag. Een workshop tarotkaarten is een serieus gebeuren, maar gezelligheid en plezier staan voorop, er wordt veel gelachen!

De eerste kennismaking met het tarotkaartspel 

workshops-workshoptarotkaarten | tarotworkshop-waarzegster-samiera-tarotkaarten-leggen

Waarzegster Samiera laat je kennismaken met de geheimen van het tarotkaartspel. Je krijgt zelf een pakje tarotkaarten in handen om mee te werken. Bestudeer de afbeeldingen met de vele symbolen en kleuren. De tarot is een oud kaartspel dat al eeuwen wordt gebruikt bij de waarzeggerij en bij toekomstvoorspellingen.

Achtergrond en geschiedenis van de tarotkaarten.
workshops workshop tarotkaarten | cursus-tarotkaarten-waarzegster-samiera-tarotkaart-kiezen

Waarzegster Samiera vertelt over de geschiedenis van de tarot en legt uit wat de symbolen betekenen. Het tarotkaartspel bevat 78 kaarten. We ontdekken de overeenkomst tussen het tarotkaartspel en een gewoon spel kaarten. De vier 'kleuren'  harten, schoppen, ruiten en klaver corresponderen met de bekers, zwaarden, pentakels en staven.

Kiezen van de tarotkaarten

workshops workshop tarotkaarten | cursus-tarotkaarten-leggen-samiera-tarotkaart-kiezen

Na de achtergrondinformatie wordt het spannend! Er volgt een waarzegsessie voor iedereen persoonlijk. Je kiest zelf je eigen kaarten, voor het Heden, het Verleden en de Toekomst. Met elkaar bekijken we jouw gekozen tarotkaarten. Omdat je de tarotkaarten al een beetje kent heb je misschien een idee wat ze betekenen.

Het duiden van de kaarten

workshops workshop tarotkaarten | tarotworkshop-waarzegster-samiera-cursus-tarot-duiding-tarotkaarten

Waarzegster Samiera begint met het duiden van de kaarten, d.w.z. we proberen te achterhalen waarom deze kaarten in jouw leven belangrijk zijn. Kun je de duiding niet onthouden? Je mag een foto maken van je kaartlegging, zodat je de afbeeldingen in je telefoon hebt en later nog even op de betekenis kunt checken op het internet. 

Is een tarotworkshop eng? Welnee!

workshops workshop tarotkaarten | tarotworkshop-waarzegster-samiera-cursus-tarotkaarten-leggen-niet-eng

De workshop tarotkaarten leggen is echt en serieus, maar ook met een knipoog! Waarzegster Samiera zal nooit een slechte toekomst voorspellen. De workshop gaat altijd gepaard met veel lol en gelach.

Groepsuitje, teamuitje, bedrijfsuitje, personeelsuitje
workshops workshop tarotkaarten | tarotworkshop-teamuitje-vriendinnenuitje-vrijgezellenfeest-waarzegster-samiera

Een les in tarotkaarten is een uniek teambuilding evenement! Door de tarotkaarten leer je elkaar nog beter kennen, wat de teamgeest enorm versterkt. Een prachtige ervaring! Deze vorm van teambuilding kan plaats vinden bij waarzegster Samiera thuis en natuurlijk overal in Nederland. Zie ook pagina Teamuitje

Tarotfeestje bij jou thuis

workshops workshop tarotkaarten | tarotfeestje-bij-je-thuis-tarotworkshop-verjaardag-waarzegster-samiera

Wil je je vriendinnen of zussen verrassen? Met een uniek cadeautje? Boek een workshop tarotkaarten! Waarzegster Samiera komt bij jou thuis, overal in Nederland. Gewoon in je huiskamer, een grote, lege tafel is genoeg. In het begin vindt iedereen het nog een beetje eng, maar al snel komen de mooiste verhalen en herinneringen los!

TIP: geef een workshop tarotkaarten als een verjaardagscadeau!
workshops workshop tarotkaarten | tarotworkshop-verjaardagscadeau-waarzegster-samiera-tarotkaarten-lezen

Is er iemand jarig en weet je echt niet wat je moet geven? Geef een tarotworkshop, het meest originele cadeau dat er bestaat! Surprise! Op de foto: Vader was jarig en werd verrast met een tarotworkshop voor het hele gezin. Na afloop werd er een groepsfoto gemaakt ter herinnering van deze tarotworkshop. Vader, moeder, dochters en schoonzonen met ieder hun favoriete tarotkaart.

De workshop tarotkaarten in een zaaltje, buurthuis, kantine, op de camping of...waar dan ook!

workshops workshop tarotkaarten | tarotworkshop-tarotkaarten-leggen-waarzegster-samiera-camping
Overal waar een tafel kan staan is de tarotworkshop mogelijk. Op elk feestje. We schuiven gewoon de drankflessen en de hapjes wat opzij. Op de foto: een workshop tarotkaarten in een grote tent op camping Het Boheems Paradijs  in Holsloot.

Workshop tarotkaarten buiten

workshops workshop tarotkaarten | tarotworkshop-buiten-verjaardagsfeest-vrijgezellenfeest-waarzegster-samiera-tarotkaarten

Bij mooi weer kan waarzegster Samiera de tarotworkshop ook de buiten geven. Zorg voor een grote tuintafel. Op de foto een vriendinnendag in de tuin van een vakantiehuisje aan de Reeuwijkse Plassen.

 

Tarotkaarten leggen voor mannen

Workshop tarotkaarten | tarotworkshop-samiera-mannengroep-vriendengroep-teamuitje

De tarotworkshop is ook leuk voor een mannengroep! Dus ben je een man en organiseer je een weekendje weg met je vriendengroep of sportclub, nodig waarzegster Samiera uit. We gaan dan tarotkaarten leggen en handen lezen. En...voor de ontspanning mag er een gezellig biertje bij.

Wil je een workshop tarotkaarten boeken? Vul je email adres en telefoonnummer in in het offerteformulier in of stuur een email

Ga naar de volgende bladzijde Workshop handlezen van samiera

Cursus tarotkaarten leggen. Opleiding tot tarotist.

Zou je graag zelfstandig de tarotkaarten kunnen leggen? Bijvoorbeeld om zelf ook als waarzegster op feesten en partijen op te treden, als ondersteuning van je coaching praktijk, of gewoon om de kaarten te leggen voor familie en vrienden?  Waarzegster Samiera kan het je leren, ze geeft graag haar kennis door. Er bestaan veel tarot lesboeken en websites met lessen over de tarotkaarten. Overal kan je de betekenis van de 78 tarotkaarten vinden, maar nergens staat waarom die betekenis bij de betreffende kaart hoort. En je kunt onmogelijk alle 78 betekenissen uit je hoofd leren en onthouden. Bovendien zijn de verklaringen in tarotboeken soms erg vaag en zweverig. Samiera leert je de symbolen te herkennen. Als je weet wat de symbolen, kleuren en cijfers in de tarot betekenen, kun je de kaarten al aardig interpreteren. Tijdens de cursus behandelen we elke kaart afzonderlijk, we kijken wat er op de afbeelding staat en ontdekken wat de afbeelding betekent. Niet vaag en zweverig, maar helder en direct. Je hoeft niet helderziend of een medium te zijn om te tarot kaarten te leren leggen. De kaarten fungeren zelf als een medium De tarotcursus is meestal 1 op 1, maar je mag ook iemand mee nemen. Ik werk met het Rider-Waite tarotdeck. Voor vrijblijvende informatie kun je een mailtje sturen. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 workshops workshop tarotkaarten | cursus-tarotkaarten-leggen-tarotcursus-waarzegster-samiera

More Articles ...

"Ik geloofde niet in die waarzeggerij, maar het klopt gewoon! Hoe bestaat het. Wat leuk!"

Waarzegster Samiera komt overal in Nederland

Samiera komt overal

Bekijk een kleine greep uit de locaties en plaatsen in Nederland waar Waarzegster & kaartlezeres Samiera al is geweest voor een workshop waarzeggen, tarotkaarten leggen of voor een gecombineerd feestje.   

Maak een afspraak

Bel 06- 53189755

Een feestje organiseren?

Heeft u binnenkort een personeelsfeestje, een vrijgezellenparty, een vriendinnenavond of een ander soort feestje en bent u op zoek naar entertainment en artiesten? Samiera komt graag naar u toe om uw gezelschap te vermaken met handenlezen of waarzeggen. Wist u dat u waarzegster Samiera ook kunt inhuren op markten en braderieen!

Een workshop organiseren?

Heeft u binnenkort een jarige tiener en weet u niet wat u dit keer weer voor leuks zult organiseren? Wat dacht u van een workshop handenlezen of tarotkaarten leggen? Uw jarige zoon of dochter kan alle vrienden en vriendinnen uitnodigen en Waarzegster Samiera komt met alle plezier een workshop geven om te leren hoe je tarotkaarten kunt lezen..

 • Restaurant de Kazerne te Eindhoven
 • Reclame bureau Happy Cactus te Eindhoven
 • Kasteel de Berckt te Baarlo
 • Huize Maas te Groningen
 • Studenten Sportgala Groningen
 • Independer te Utrecht
 • Cambridge Weightplan te Amersfoort
 • De Fabrique te Utrecht
 • Hotel de Promenade te Baarn
 • NoName Group te Soest
 • Franciscus Vlietland Ziekenhuis te Schiedam
 • Festival Carnivale te Den Haag
 • Sysmex Nederland te Etten Leur
 • IT Topicus te Deventer
 • Beachclub Take 5 te Zandvoort
 • Gemeente Zandvoort
 • Number Four te Utrecht
 • Wasserij van der Kleij te Utrecht
 • Kasteel Vanenburg te Putten
 • Theater Tivoli te Utrecht
 • Camping Geversduin te Castricum
 • Groninger Archieven te Groningen
 • Zorgcentrum Noorderlicht te Hyppolytushoef
 • Kasteel de Haar te Haarzuilens
 • De Harmonie te Laag Soeren
 • Camping de Bosrand te Lieren
 • Rabobank te Utrecht
 • Zernike Campus te Groningen
 • Fort Voordorp te Utrecht
 • Poppodium Annabel te Rotterdam
 • International Business School te Amsterdam
 • Beachclub Verso te Rockanje
 • Theater de Stoep te Spijkenisse
 • Zorgeloosch te Alkmaar
 • Welzijn Zonhove te Son en Breughel
 • Zalencentrum Valom te Huissen
 • Lucky te Rijssen
 • Gelderhorst te Ede
 • Lemon Scented Tea te Amsterdam
 • Van de Valk hotel te Hoorn
 • Kromhouthal te Amsterdam
 • Hotel Opduin te Texel
 • Factory010 te Rotterdam
 • Firstlook Beurs Jaarbeurs Utrecht
 • Studentenvereniging Unitas te Groningen
 • Ahold te Zaandam

2018-2021 © Dsignonline